Tjänster

Mer än bara en mattläggare

Vår firma är heltäckande och vi åtar oss uppdrag inom det mesta i byggbranschen. Du kan anlita oss som mattläggare eller som snickare och du kommer oavsett vilket att få högsta kvalitet till ett rimligt pris.

Vi arbetar alltid kundmedvetet och enligt en enkel devis. Du betalar pengar för ett jobb som du inte klarar själv - och det ska löna sig. Anlitar du oss så ska det löna sig och du ska få en investering som du är nöjd med. Det är också av den anledningen som vi kan se tillbaka på en verksamhet som har över 30 år på nacken och där vi genom åren skaffat oss massor av nöjda kunder - inom alla fält där vi erbjuder våra tjänster.

Du är givetvis mer än välkommen att kontakta någon av alla dessa referenser. Det ger dig mer trygghet och en bättre bild av vilka vi är, hur vi arbetar och vad du kan förvänta dig av oss. Vårt mål är att leverera högkvalitativa jobb till bra priser och detta oavsett om du behöver oss som mattläggare, för en köksrenovering eller för en tillbyggnad på din villa i Uppsala.

Vi åtar oss även större byggprojekt

Storleken på jobbet spelar ingen roll. Vi vänder oss till både privatpersoner och till företag samt myndigheter. Om det handlar om större projekt så kan vi erbjuda totalentreprenad och därigenom sköta allt från planering vidare till kontakt med hantverkare, samordning och logistik i samband med leverans av material.

Därtill så sköter vi all kontakt med myndigheter samt står som juridiskt ansvariga för hela projektet. Vi levererar en komplett lösning där vi håller oss inom tidsramen och till det överenskomna priset.

Som byggfirma så sätter vi beställaren i centrum och vi är ett företag som du med trygghet kan lägga över ansvaret på.

Kontakta oss för dessa tjänster

Vad behöver du hjälp med? Här följer några av de tjänster vi erbjuder:

  • Badrumsrenovering. Badrummet har blivit ett rum som hamnat i strålkastarljuset under senare år. Få saker säger lika mycket som ett fräscht badrum och få platser har en förmåga att skänka samma känsla av harmoni, avkoppling och lite själslig rekreation. I och med att vi stressar mer idag så behöver vi platser för andrum. Badrummet är en sådan plats. Vid en badrumsrenovering så erbjuder vi totalentreprenad och det innebär att du anlitar oss för allting. Vi sköter installationer, plattsättning, snickerier, montering och all dragning av elektricitet. Vi arbetar enligt de hårda krav och regler som finns vid arbete i våtrum och samtliga våra anställda är behöriga och certifierade. Hur vill du att ditt framtida badrum ska se ut? Vi är gärna med och planerar och följer den genom hela resan; hela vägen till slutbesiktning och överlämnande av kvalitetsdokumentet som vi alltid ger.
  • Köksrenovering. Köket har blivit en plats för alla. Det kräver funktionella lösningar, genomtänkt planlösning och en snygg design. Vi hjälper er att välja rätt kök baserat på era behov och önskemål. Installation utförd av oss ger dig trygghet, säkerhet och ett kök som håller över en lång, lång tid.
  • Om- och tillbyggnad. Vi åtar oss både större och mindre projekt inom allt som rör om- och tillbyggnader. Vid större projekt så har vi täta kontakter med pålitliga leverantörer som gör det möjligt för oss att erbjuda dig totalentreprenad. Det är en entreprenadform som sparar dig som beställare pengar, som ger dig säkrare jobb och bättre kvalitet där tidsramen hålls.
  • VVS Behöver du hjälp med att byta toalettstol, byta blandare, varmvattenberedare, vattenlås eller ventiler så är det bara att kontakta oss. Detsamma gäller vid köks- eller badrumsrenoveringar där vi kan erbjuda kompletta lösningar inom vvs. Lösningar som säkerställer att inga vatten- eller fuktskador visar sig i framtiden.
  • Måleri. Vi åtar oss uppdrag inom all typ av målning - både invändig sådan och vid fasader. Vi har utbildade målare i vårt team och vi kan erbjuda våra kunder kompletta lösningar som håller över tid. Ett målerijobb innebär att man måste fokusera på detaljerna och verkligen arbeta med grundjobbet. Vi vet att det är det som avgör det färdiga resultatet.
  • El. Vi åtar oss uppdrag inom el och detta oavsett om det handlar om att byta elsystem i en villa, dra om elen i samband med en renovering eller om att dra ny el vid en nybyggnation. Vi kan hjälpa både företag, myndigheter och privatpersoner och vi åtar oss jobb över hela Uppsala med omnejd. Våra elektriker är behöriga och erbjuder jobb där säkerheten - både för stunden och för framtiden - kommer i första rummet.
  • Fönsterbyten: Gamla fönster skapar sämre inomhusmiljöer och är dessutom en stor anledning till varför många dras med höga kostnader för uppvärmning och energi. Vi kan hjälpa er att byta fönster och det spelar ingen roll om det handlar om att er BRF i Uppsala behöver hjälp med monteringen eller om du agerar som privatperson till din bostad. Vi arbetar effektivt och med kvalitet in i minsta detalj. Nya fönster skapar ett mervärde i form av lägre kostnader, bättre klimat inomhus samt en snyggare fasad och en vackrare interiör.
  • Säkerhetsdörrar. Vi har lång vana av installation av säkerhetsdörrar - både till företag, myndigheter och hos privatpersoner samt BRF:er. Säkerhetsdörrar håller den objudne gästen på avstånd och ger dig skydd mot både rök och eld ifall olyckan skulle vara framme. Dessutom stänger de ute oljud också. Kontakta oss så berättar vi mer om vilka lösningar som vi erbjuder.

linoleum matta i lokal

Bästa valet av mattläggare i Uppsala